Welkom
in M3

Welkom in M3! In deze klas staan doen, ervaren en beleven centraal. Samen met juf Ann gaan de leerlingen op leerontdekking. Juf Ann biedt een veilige en rustige leer- en leefomgeving zodat deze kinderen zich ten volle kunnen ontwikkelen.

Whatsapp Image 2022 10 06 At 09.40.42 (1)

Hallo,
ik ben juf Ann

Ik geef al 28 jaar les in het IMG (nooit in een andere school gestaan). Ik kom elke dag met veel goesting naar de klas. Het is boeiend om met kinderen te werken, alle dagen zijn anders. Hoewel ik al 50 jaar ben, doe ik toch mijn best om altijd heel actief te zijn, zowel thuis als in de klas. Ik kan genieten van rustige sporten zoals wandelen, fietsen, padellen. Ook reizen, lezen en lekker
gaan eten staan op mijn favorietenlijstje. In mijn klas leren we veel door het te doen en door ter plekke te gaan kijken en leren tijdens uitstappen. We proberen veel nieuwe woordenschat in ons hoofd te steken. Er is superveel aandacht voor sociale vaardigheden: hoe gedragen we ons op de speelplaats en in de klas zodat het voor iedereen aangenaam is op school? Er zijn altijd veel boeken van de bib in onze klas, zowel om te leren lezen, als om nieuwtjes te leren kennen en ook gewoon om plezier mee te beleven.