Welkom in de
Gele Klas

Welkom in de gele klas! De klas waar juf Katrien vooral een veilige en rustige leer- en leefomgeving creërt voor haar leerlingen. Een klas waar vooral de focus ligt op het deelnemen aan de dagelijkse activiteiten en het zelfredzaam maken van de leerlingen. In deze klas ligt de focus vooral op de sociale en emotionele ontwikkeling van de kinderen. Het stimuleren van de ontwikkeling van de executieve functies spelen een hoofdrol.

20221027 091519

Hallo,
ik ben juf Katrien

Ik ben blij en fier dat ik de juf mag zijn van de gele klas . Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen zich gelukkig voelen in de klas , want kinderen kunnen zich pas goed ontwikkelen als ze zich goed voelen . De groei van de kinderen op verschillende domeinen staat centraal . Kinderen leren zelfstandiger te zijn , leren zelf problemen oplossen , oefenen hun sociale vaardigheden , …
Als ik niet voor de klas sta, dan vind je me vaak terug achter mijn fototoestel, of tussen de beestjes. Tijdens de vakanties doe ik niets liever dan verre oorden ontdekken , samen met mijn gezin .